Velodroom Matthijs
Sponsoren

Sponsoren

Wat heeft een paracycler allemaal nodig?

Hoewel motivatie, training, talent en doorzettingsvermogen het belangrijkst zijn om een olympische medaille te behalen, zijn er nog vele andere praktische zaken nodig om in de paralympisch topsport te kunnen concurreren.

Matthijs Drenth Fiets Crowdfunding

Er zijn 22,8 miljoen fietsen in Nederland, toch is geen een van deze fietsen geschikt voor Matthijs zijn droom. Een paralympische fiets wordt op maat gemaakt en is opgebouwd uit de beste materialen.

Een wielrenner moet kunnen beschikken over kleding voor diverse weers- en wedstrijd omstandigheden. Een training in de winter vereist nu eenmaal andere kleding dan een wedstrijd op de baan.

Matthijs kan tot de spelen in Parijs niet alleen blijven trainen in de omgeving van Arnhem. Zowel voor trainingen in de bergen als voor wedstrijden moet er veel worden gereisd en dat loopt al snel in de papieren.

Matthijs Drenth Trainingskamp

Trainingskampen zijn essentieel voor paralympische wielrenners om op het juiste niveau te kunnen presteren. De teamgeest in het kamp draagt bij aan het delen van de juiste topsport mentaliteit.

Hoe kunnen jullie helpen?

Natuurlijk zit Matthijs alleen op de fiets. Hij moet het doen maar er zijn sponsoren nodig die hem als het ware de wind in de zeilen geven. Hiervoor hebben we een stichting Velodroom Matthijs opgezet. Jullie kunnen de droom van Matthijs verder helpen door de stichting als sponsor te ondersteunen. Voor sponsoring levert de stichting een tegenprestatie. Daarbij valt te denken aan shirt reclame,  vermelding of afbeelding op de website, het geven van een racefiets clinic Posbank, een presentatie over topsport etc. Er is veel mogelijk. Mail voor meer info: velodroommatthijs@matthijsdrenth.nl . 

Sponsoren